Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi

Proje No KÜN.2023-BAGP-023
Projenin Adı Türkiye Sürdürülebilir Gastronomi Kriterleri Projesi
Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Halil Burak Sakal
Araştırmacılar Betül Bildik
Projenin Türü Ar-Ge
Ait Olduğu Birim SSÇM
Süresi (Ay) 6 Ay
Proje Özeti Türkiye'de gastronomi alanında uygulanacak sürdürülebilirlik kriterlerinin belirlendiği projedir.



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız