Pastane ve Fırıncılık Ürünleri Araştırma Mutfağı Kurulumu Projesi

Proje No KÜN.2023-BAGP-001 
Projenin Adı Pastane ve Fırıncılık Ürünleri Araştırma Mutfağı Kurulumu Projesi
Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Demir Özer 
Araştırmacılar  
Projenin Türü Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Projesi (BAGP) 
Ait Olduğu Birim Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 
Süresi (Ay) 6 Ay
Proje Özeti Pastacılık, gastronomi alanında uzmanlaşmayı gerektiren ve özel ekipmanlara ihtiyaç duyulan bir alandır. Öğrenim sırasında kullanılan ekipmanların meslek hayatı öncesinde kullanımının öğrenilmesi ve çok sayıda pratik yapılması, öğrencilere büyük kazanımlar sağlamaktadır. Bilimsel çalışmaların gerçekleştirilebilmesi için de teknolojik bazı ekipmanlara da ihtiyaç duyulmaktadır. Ayrıca yerel ürünlerin kullanım alanının arttırılmasını hedefleyen çalışmaların yürütülmesi proje kapsamında gerçekleştirilecektir. Mevcut haliyle oldukça yetersiz olan pastane uygulama mutfağının, yapılacak eğitim ve bilimsel araştırmalarda göz önünde bulundurularak eksik demirbaş ekipman ihtiyaçlarının proje kapsamında tamamlanması hedeflenmiştir. 

Diğer Projeler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız