SHY-147 Yapısal Atölye-2

Uçak üzerindeki yapısal parçalara ait bakım, onarım, tamir ve kontrol gibi kabiliyetlerin Hava Aracı Bakım Programları (Uçak Gövde ve Motor Bakımı, Uçak Elektrik-Elektronik Bölümleri ve Uçak Teknolojisi Programı) öğrencilerine kazandırılması sağlanmaktadır. Hava araçlarına ait yapısal parçalar için imalatçılar tarafından yayınlanmış olan onaylı dokümanlar ve limit dışına çıkan hasarlara yönelik prosedürlere göre çalışma yöntemleri öğrencilerimize uygulamalı olarak gösterilmektedir.

Yapısal Atölye-2 Cihaz/Ekipman Listesi

Sıra