SHY-147 Yapısal Atölye-2

Uçak üzerindeki yapısal parçalara ait bakım, onarım, tamir ve kontrol gibi kabiliyetlerin Hava Aracı Bakım Programları (Uçak Gövde ve Motor Bakımı, Uçak Elektrik-Elektronik Bölümleri ve Uçak Teknolojisi Programı) öğrencilerine kazandırılması sağlanmaktadır. Hava araçlarına ait yapısal parçalar için imalatçılar tarafından yayınlanmış olan onaylı dokümanlar ve limit dışına çıkan hasarlara yönelik prosedürlere göre çalışma yöntemleri öğrencilerimize uygulamalı olarak gösterilmektedir.

2019-2020 Akademik Yılı Kün Yapısal Atölye-1 Demirbaş Listesi

Sıra

Malzeme Adı

Miktar

Mengene

Mengene Çene Plasitk Koruyucu Ağız

Sac Bükme Tezgahı

Sac Kesme Tezgahı

Sac Yuvarlama Tezgahı

Tezgah Tipi Matkap

Boru Bükme Makinası

Matkap Ucu Bileme Makinası

Kompresör

Crimping Tool Ve Seti

Ensilasyon Ve Kablolama Eğitim Seti

Uçak Hidrolik Eğitim Seti

Uçak İniş Takımı Eğitim Seti

Uçak Çalışan Pervane Sistemi Eğitim Seti

Uçak Yakıt Sistemi Eğitim Seti

E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız