Ağız ve Diş Sağlığı Laboratuvarı

Ağız ve Diş Sağlığı programımıza ait laboratuvarımızda diş hekimliğinde kullanılan temel cihazlarımızın yanında, periodontolojide, protezde, ortodontide, restoratif diş tedavisinde, endodontik tedavide ve cerrahide kullanılan pek çok alet ve malzeme bulunmaktadır. Bunlar laboratuvar ve araç gereç bilgisi derslerinde uygulamalı olarak gösterilmektedir. Ayrıca öğrencilere her çeşit siman ve ölçü malzemelerinin nasıl hazırlanması gerektiği birebir uygulatarak gösterilmektedir. Öğrenciler klinik uygulamanın yanında malzemeleri nasıl kullanacakları ve hazırlayacakları konusunda yeterli bilgi ve beceriye sahip olarak mezun olmaktadırlar.

2019-2020 AKADEMİK YILI KÜN ADS LABORATUVARI DEMİRBAŞ LİSTESİ

Rubber dam seti

Kompresör

E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız