Sürekli Başvuruya Açık Uluslararası İkili İş Birliği Proje Çağrılarına Başvurular Devam Ediyor!

TÜBİTAK’ın Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Bulgaristan ve Moğolistan kuruluşları ile sürekli açık olan ikili işbirliği programları çağrılarına, yılın her günü başvuru yapılabilmektedir.

• Sürekli Başvuruya Açık Araştırma Projeleri Çağrılarına yükseköğretim kurumları, eğitim ve araştırma hastaneleri, kamu kurum ve kuruluşları, sektör ve büyüklüğüne bakılmaksızın özel kuruluşlar başvuru yapabilmektedir. Araştırma Projeleri çağrılarının amacı, yeni bilgiler üretilmesi, bilimsel yorumların yapılması veya teknolojik problemlerin çözümlenmesi için bilimsel esaslara uygun olan projelerin desteklenmesidir. Detaylar için lütfen tıklayınız.