ADRA, Yapay Zeka, Veri ve Robotik Ağı 2024 Bilgilendirme ve Proje Pazarı Etkinliği

ADRA, Yapay Zeka, Veri ve Robotik Ağı, Avrupa Komisyonu, Ideal-ist, ICT araştırmaları için Ulusal İletişim Noktaları Ağı ve Dijital Avrupa Ulusal İletişim Noktaları, bilgilendirme günü ve proje pazarı etkinliği 17 Nisan 2024 tarihinde Belçika/Brüksel'de gerçekleştirilecektir.

Bu etkinlik, potansiyel başvuru sahiplerini yakında gelecek olan finansman fırsatları hakkında bilgilendirmeyi amaçlamaktadır. Bu etkinlik ile katılımcılara olası iş birliklerini ve iş durumlarını belirlemek, proje konsorsiyumlarını kurmayı kolaylaştırmak ve şirketlerin hızlandırıcı (accelerator) program hakkında bilgi edinmeleri için önemli bir fırsat sunulmaktadır.

Etkinlik kapsamında ayrıntılı bilgi için tıklayın.