Sağlıkta İnovasyon-Uluslararası Proje Pazarı Etkinliği

Değerli Araştırmacılar,

Avrupa Birliği SHIFTHUB Projesi tarafından sağlık alanında sektörlerarası inovasyonu güçlendirmek amacıyla 1 Mart 2024 tarihinde çevrimiçi bir proje pazarı etkinliği gerçekleştirilecektir.

Etkinlik kapsamında sağlık alanındaki Ufuk Avrupa çağrıları (Yenilikçi Sağlık Girişimi (IHI), Sağlık Kümesi, EIE, Widening vb.) ile ilgili sunumlar gerçekleştirilecek, dijital sağlık konusuna yönelik bilgilendirmeler yapılacak ve katılımcılara işbirlikleri kurabilmeleri için birebir görüşmeler yapma fırsatı sunulacaktır.

Etkinliğe katılım sağlamak ve birebir toplantı planlamaları yapmak için kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Toplantı gündemine linkten erişim sağlayabilirsiniz.