Avrupa Araştırma ve İnovasyon (Ar-Ge) Günleri 2024

Avrupa Komisyonu tarafından yıllık olarak düzenlenen, önemli bir araştırma ve inovasyon etkinliği olan Avrupa Araştırma ve İnovasyon (Ar-Ge) Günleri etkinliğinin beşincisi 20 ve 21 Mart 2024 tarihlerinde hibrit etkinlik olarak Brüksel'de gerçekleştirilecektir. Politika yapıcıları, araştırmacıları, paydaşları ve halkı bir araya getirecek etkinlik kapsamında Avrupa ve ötesinde araştırma ve inovasyonun geleceğini şekillendirmek üzere temel politika tartışmaları, finansman ve ağ oluşturma fırsatları, özel atölye çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Bu yılki etkinlik, Avrupa'nın daha yeşil, daha adil ve daha rekabetçi hale nasıl getirilebileceği konusunda bir ortak başlığı altında AB tarafından finanse edilen başarılı araştırma ve inovasyon projelerini keşfetme fırsatı yakalamanızı sağlayacak ve bu projelerin toplumumuza olan etkilerini deneyimleme ve araştırma ve inovasyona devam edilen yatırımın önemini tartışma imkanı sunacaktır.

Etkinliğin taslak programına ulaşmak için tıklayın.