ARDEB 1001 Programı Kapsamında açılan “Spor Araştırmaları Özel Çağrısı”nın 2. Aşama Başvuru Tarihleri Güncellendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülen “1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında 9 Mart 2024 tarihinde açılmış olan “Spor Araştırmaları Özel Çağrısı”nın 1. aşama değerlendirme takvimi revize edilerek kısaltılmış ve 2. aşama başvuru takvimi öne alınmıştır.

1. aşama değerlendirme sonuçlarının ilan edilme tarihi 24 Mayıs 2024 olarak belirlenmiş ve 2. aşama başvurusuna hak kazanan proje önerilerinin çevrim içi başvurusunun tamamlanması için son tarih 8 Temmuz 2024 saat 23.59, çevrim içi başvurusu tamamlanmış olan projelerin elektronik imza işlemleri için son tarih ise 11 Temmuz 2024 saat 23.59 olarak güncellenmiştir. 2. aşama başvurusuna hak kazanacak proje önerileri için çevrim içi başvuru onayı ve elektronik imza sürecinin belirtilen tarihlere kadar tamamlanmasını önemle rica ederiz.

Çağrıya ilişkin detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.