Yenilikçi Sağlık Girişimi (IHI) 8. Çağrısı

IHI-8 Çağrısı, kardiyovasküler hastalıklardan kaynaklı ölümlerin azaltılması, büyük veri yönetimi ile osteoartritin tedavi süreçlerinin iyileştirilmesi, sağlık alanındaki inovasyonların yasal süreçlerinin modellenmesi ve dijital sağlık uygulamaları kullanılarak hasta ihtiyaçlarına yönelik klinik araştırma süreçlerinin geliştirilmesine odaklanmaktadır. IHI çağrılarına başvuru yaparak, sağlık alanında çığır açıcı, disiplinlerarası ve sektörler arası araştırma ve yenilik faaliyetlerini gerçekleştirecek iş birlikleri kurabilir, hasta odaklı bir araştırma ekosistemine dahil olarak, hastalar ve toplum için somut fayda yaratacak proje ekiplerinde yer alma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.