Yaklaşan CETPartnership 2024 Ortak Çağrısı Kapsamında Karbon nötr çözümler, endüstriyel süreçler, CCUS, hidrojen ve yenilenebilir yakıtlar (TRI3 & TRI 6) Özelinde Bilgilendirme Etkinliği

Temiz Enerji Geçişi Ortaklığı (Clean Energy Transition Partnership-CETPartnership), temiz enerji geçişini güçlendirmek, hızlandırmak ve AB'nin 2050 yılına kadar iklim nötr ilk kıta olma hedefine katkıda bulunmak üzere Avrupa içinden ve dışından çok sayıda bölgesel ve ulusal araştırma, teknoloji geliştirme ve yenilik programının bir araya gelmesiyle oluşturulmuş ortak bir girişimdir.

Bahse konu ortaklık, aynı zamanda Avrupa Stratejik Enerji Teknoloji Planını (SET Plan) da desteklemeyi amaçlayan bir ortak fonlama ortaklığı olup 2022 ve 2023 yıllarında çağrıya çıkmıştır.

Bu çerçevede, TRI 3: CCU/CCS Teknolojileri ile Hidrojen  ve Yenilenebilir Yakıtlar ve TRI 6: Entegre endüstriyel enerji sistemleri geçiş inisiyatifleri kapsamında çıkılacak olan 2024 çağrısı özelinde10 Haziran 2024 tarihinde 15:00-16:00 (TSİ) saatleri arasında bir bilgilendirme etkinliği düzenlenecektir.

Söz konusu etkinlik hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için buraya tıklayabilirsiniz.