Uluslararası Bilim Ortaklıkları Fonu – Araştırma İş birlikleri Programı Başvuruları Devam Ediyor

Uluslararası Bilim Ortaklıkları Fonu (ISPF), potansiyeli mümkün kılmak ve refahı desteklemek amacıyla tasarlanmıştır. Araştırma ve inovasyonu uluslararası ilişkilerimizin merkezine yerleştirir, Birleşik Krallık’taki araştırmacılara çağımızın önemli konularında dünya genelindeki meslektaşlarıyla birlikte çalışma olanağı sağlar. Fon, Birleşik Krallık Bilim, İnovasyon ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yönetilmektedir. British Council, Birleşik Krallık’ın önde gelen araştırma ve inovasyon kurumları konsorsiyumunun bir parçası olarak bu hizmeti sunan ortaklardan biridir.

ISPF Araştırma İş birlikleri programı kapsamındaki hibe, partner ülkeler ve bölgelerle belirlenen önceliklere göre, ISPF temaları altında ikili araştırma ve inovasyon iş birliklerini finanse edecektir. Çağrı, Küresel Sorunlar Araştırma Hibeleri fonu sağlayacak ve küresel sorunları ele alan araştırmaları destekleyecektir.

Son Başvuru Tarihi: 9 Temmuz 2024, Birleşik Krallık saati ile 10:00

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.