TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırmaları Proje Yarışmaları Duyurusu

TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları başvuruları başlıyor. Çeşitli kategori ve tematik alanlarda yapılacak yarışmalara başvurular e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden çevrimiçi sistem üzerinden kabul edilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz Teknoloji Transfer ve Proje Yönetim Ofisi'nden 0538 097 42 74 numaralı telefondan ya da pyo@kapadokya.edu.tr e-posta adresinden iletişime geçerek destek alabilirler.