Ortak Arama - Afete Dayanıklı Toplumlar (HORIZON-CL3-2024-DRS-01-03)

“HORIZON-CL3-2024-DRS-01-03: Harmonised / Standard protocols for the implementation of alert and impact forecasting systems as well as transnational emergency management in the areas of high-impact weather / climatic and geological disasters” başlığına sunulacak proje için konsorsiyum ortakları aranmaktadır. Aranılan ortaklar aşağıda belirtilmiş olup bunun dışında başlık özelinde uzmanlığı olan araştırma kuruluşları, üniversiteler ve özel sektör kuruluşlarının da ortak olarak önerilmesi söz konusu olabilecektir.

• Sosyal Bilimler konusunda uzman üniversite veya sanayi kuruluşları

• İlk ve ikinci müdahale ekipleri (örneğin, Sınır Tanımayan Doktorlar, Kızıl Haç, vb.).

• Yerel ve/veya bölgesel yetkililer (örneğin, yerel/bölgesel polis, vatandaş temsilcileri, vb.).

• Heyelanlar ve hava durumu ile ilgili fenomenler konusunda uzman kuruluşlar

• Yapay zeka konusunda uzman sanayi kuruluşu (KOBI dahil)

• Standartlaştırma kuruluşu

• Uydu gözlemi konusunda uzman üniversite veya sanayi kuruşuları

Proje önerisinde yer almak isteyen paydaşların ilgili adreste yer alan niyet beyanı dokümanını ncpsecurity@tubitak.gov.tr adresine en geç 28 Mayıs 2024 tarihinde iletmeleri beklenmektedir.