Marie Skłodowska-Curie Doktora Sonrası Bursları Eğitimi Ankara ve İstanbul'da 30-31 Mayıs'ta!

Ufuk Avrupa Marie S. Curie Alanı Doktora Sonrası Bursları (MSCA Postdoctoral Fellowships - PF) çağrısı 23 Nisan 2024 tarihinde açılmıştır. 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü bu ve diğer MSCA çağrılarını tanıtmaya yönelik bir Bilgi Günü’nü çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. (İlgili sunumlara ulaşmak için tıklayınız.)

11 Eylül 2024 tarihine kadar açık olacak MSCA-PF çağrısına başvuru yapacak araştırmacılara daha fazla detay sunabilmek adına, 30-31 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara ve İstanbul’da iki ayrı fiziksel etkinlik gerçekleştirilecektir. Etkinlik programına erişmek için tıklayınız.

Detaylar ve sorularınız için ncpmobility@tubitak.gov.tr adresi aracılığı ile MSCA Türkiye Ulusal İrtibat Noktalarına ulaşabilirsiniz.