Marie Skłodowska Curie Bireysel Araştırma Bursları (IF) 2020 Yılı Çağrısı Açıldı

Avrupa Birliği Ufuk2020 Marie Skłodowska-Curie Uluslararası Burs ve Araştırma Dolaşım Destekleri kapsamında araştırmacıların uluslararası dolaşımına destek veren 2020 yılı “Marie Skłodowska Curie Bireysel Araştırma Bursları (MSCA Individual Fellowships)” çağrısı 8 Nisan'da Avrupa Komisyonu'nca yayınlandı. Hem akademik kuruluşlarda hem de akademik olmayan (sanayi kuruluşu, KOBİ, STK gibi) kuruluşlarda araştırma yapmak üzere başvurulara açık olan çağrıya 9 Eylül 2020 tarihine kadar proje önerisi sunulabilecek. Doktora derecesini almış ya da en az dört yıl araştırma deneyimine sahip araştırmacıların dünyanın herhangi bir ülkesine gidişine ya da herhangi bir ülkeden Türkiye’ye gelişine imkân tanıyan Marie Skłodowska-Curie Bireysel Bursları (MSCA IF) hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız.