Erasmus+ Teklif Çağrısı

Avrupa  Komisyonu, Erasmus+ Programı 2019 Teklif Çağrısını yayınladı.

2019 yılı Erasmus+ Program bütçesi, 2018 yılına göre 300 Milyon Avro artarak 3 Milyar Avro oldu.

Erasmus+ Programı 2019 teklif çağrısı kapsamında eğitim, öğretim, gençlik ve spor alanlarında faaliyet gösteren kamu ya da özel kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşları proje başvurusu yapabilir. Ayrıca, gençlik çalışmalarında aktif olan ancak tüzel kişilik olmayan gençlik grupları da hibe desteği için proje başvurusunda bulunabilir.

Aşağıda Erasmus+ Programına ait faaliyetler ile bu faaliyetlere ilişkin 2019 yılı son başvuru tarihleri verilmektedir.
Detaylı bilgi için Türkiye Ulusal Ajansı internet sitesini ziyaret edebilrisiniz. Siteye ulaşmak için tıklayınız.