EIT Urban Mobility Etkinliği CONNECT4MOBILITY 2024 İzmir: Kapsayıcı ve Erişilebilir Kentsel Mobilite

EIT Urban Mobility RIS Hub Türkiye tarafından organize edilen, Avrupa İnovasyon ve Teknoloji Enstitüsü (EIT) desteğiyle Fark Labs Koordinatörlüğü’nde Sabancı Üniversitesi ortaklığında hayata geçirilen “Kapsayıcı ve Erişilebilir Kentsel Mobilite” konulu #Connect4Mobility 2024 etkinliği 11 Haziran 2024’deİzQ İnovasyon Merkezi’nde (İzmir) gerçekleştirilecektir.

Bu yılın teması, sürdürülebilir kentsel ulaşım için multidisipliner bir yaklaşımın gerekliliğini vurgulayacak olmakla birlikte, etkinlikte, kentsel hareketlilik alanında öncü şirketler, girişimciler, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler ve karar alıcılar bir araya gelerek, sektördeki en son gelişmelere, ihtiyaçlara ve fırsatlara değinilecektir.

Söz konusu etkinliğe kayıt gerçekleştirmek için bu bağlantıyı takip edebilirisiniz.