CAPPIN2C İş Fikri ve Girişimcilik Yarışması

Kapadokya Teknopark tarafından gerçekleştirilen ve KOSG EB İş Planı Destek Programı tarafından desteklenmekte olan CAPPIN2C İş Fikri ve Girişimcilik Yarışması adlı yarışmaya başvurular 21.06.2022 tarihi itibarıyla başlamıştır ve son başvuru tarihi 16.09.2022 olarak belirlenmiştir.

Yarışmaya teknoloji tabanlı, yenilikçi, gerçekleştirilebilir bir iş fikrine sahip girişimciler; 4 Ekim 2022 itibariyle 2 yıl içerisinde işletmesini kurabilecek durumda olmaları ya da 4 Ekim 2020 itibariyle işletmesini kurmuş ve en az %50
ortaklığa sahip olmaları kaydıyla başvuru yapabilmektedirler. Başvuru süreci devam ederken girişimci adaylarına genel girişimcilik konulu 3 saatlik bir eğitim verilecektir. Ayrıca yarışma kapsamında ilk 10'a giren girişimcilere CAPPIN2C Kuluçka
Merkezinde 6 ay süreli çalışma alanı tahsis edilecektir. Bu girişimcilere eğitimler ve mentorluk desteği tamamen ücretsiz olarak sağlanacaktır. Yarışma süresince başvuru yapmak isteyen girişimci adaylarının başvuru dosyalarını hazırlama sürecinde mentorluk sağlanacaktır.

Yarışma sonuçları 4 Ekim 2022 günü Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan tören ile ilan edilecektir. Aynı gün ilk 20'ye giren girişimciler kongre merkezinde stant açarak projelerini takdim edeceklerdir.

Yarışmada dereceye giren başvuru sahiplerine KOSGEB'den sağlanacak ödül miktarları şu şekildedir:
• Birinci 50.000 TL
• İkinci 30.000 TL
• Üçüncü 20.000 TL

Detaylı bilgi için tıklayınız.