Avrupa Yenilik Ekosistemleri (EIE) Çağrıları Açıldı! Son Başvuru: 19 Eylül 2024

Ufuk Avrupa'nın Avrupa Yenilik Ekosistemleri (European Innovation Ecosystems, EIE) alanının CONNECT çağrısı altında yer alan 2 çağrı başlığı kapsamında 19 Eylül 2024 tarihine kadar konsorsiyumlu proje başvuruları kabul edilmeye devam edecektir. Çağrı başlıklarına dair detaylar ve önemli bağlantılar aşağıda verilmektedir.

HORIZON-EIE-2024-CONNECT-02-01: Expanding Academia-Enterprise Collaborations

Proje Türü: CSA (Koordinasyon ve Destek Aksiyonları)
Bütçe: 2.500.000 €
Amaç: Eğitim ve araştırma kurumlarının inovasyon ekosistemlerine entegrasyonunu artırmak, bilgi, beceri ve yetenek akışını iyileştirmek, girişimcilik faaliyetlerini teşvik etmek ve gençlerin istihdamını artırmaktır.

HORIZON-EIE-2024-CONNECT-02-02: Mutual learning and support scheme for national and regional innovation programmes

Proje Türü: CSA (Koordinasyon ve Destek Aksiyonları)
Bütçe: 1.000.000 €
Amaç: Ulusal ve bölgesel inovasyon programları arasında karşılıklı öğrenme ve destek şemalarını geliştirmek, bu programların etkinliğini artırmak ve Avrupa genelinde inovasyon kapasitesini güçlendirmektir.