AB COSME Programı Kapsamında “Sosyal Ekonomi Misyonu” Proje Teklif Çağrısı

Avrupa Komisyonu 2018 yılında European Social Economy Regions Pilot (ESER) ile sosyal ekonomi alanında faaliyet gösteren yerel ve ulusal paydaşlar arasındaki bağı güçlendirmek, sosyal ekonominin önemine dikkat çekmek istemiştir. Sosyal Ekonomi, Avrupa Komisyonu’nun 2019-2024 yılları için benimsediği öncelikler arasına da girmiş olup Sosyal Ekonomi Misyonu sayesinde kamu sektöründe faaliyet gösteren paydaşlar ile özel sektörde faaliyet gösteren paydaşlar arasındaki etkileşimin artması hedeflenmektedir. Son başvuru tarihi 9 Haziran 2020 saat 17.00 şeklinde belirlenmiştir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.