2024-2025 BAP Bilgilendirme Toplantılarını Gerçekleştirdik

2024-2025 BAP Bilgilendirme Toplantılarını Mustafapaşa, Fabrika ve Ürgüp Sağlık yerleşkelerimizde gerçekleştirdik. Bu toplantılarda öğretim elemanlarımızla, BAP Komisyonu ve TTPYO uhdesindeki faaliyetler hakkında Rektör Yardımcısı ve BAP Komisyonu Başkanı Prof. Dr. İlhan Öztürk tarafından bilgi paylaşıldı. Ayrıca Dr. Öğr. Üyesi Gözde Sunman, Dr. Öğr. Üyesi Gündüz Güngör ve Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Ceylan TÜBİTAK 2209 Öğrenci Projeleri Destek Programları ve 2223-B Yurtiçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Destek Programı hakkında sunumlar yaptılar. Tüm akademik birimlerden toplam 110 öğretim elemanımızın katıldığı bu toplantılar soru-cevap bölümüyle sona erdi.