2021-2022 BAP Proje Başvuru Çağrısı

 

KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ
BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOMİSYONU
AR-GE VE TOPLUMA KATKI PROJELERİ BAŞVURU ÇAĞRISI 2021-2022 (1)


Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu tarafından Üniversitemizin araştırma altyapısını güçlendirmek, proje kültürünü geliştirmek, nitelikli bilimsel çalışmalara kaynak sağlamak ve topluma katkı misyonunu gerçekleştirmek amacıyla 2021-2022 (1) Ar-Ge ve Topluma Katkı Projeleri Başvuru Çağrısı duyurulmuştur.


Üniversitemizin 2018-2023 Stratejik Planı çerçevesinde belirlenen “C.6.4.4. Üniversitemizin tüm birimlerinin Ar-Ge faaliyetlerinde bulunmasının temini amacı ile her fakülte, yüksekokul ve araştırma merkezinin proje yapmasının sağlanması” performans ölçütü tüm akademik birimlere yılda en az bir proje yürütme sorumluluğu getirmektedir. Bu ve benzer performans ölçütleri Üniversitemizde yapılan Ar-Ge ve topluma katkı çalışmalarının proje temelinde hayata geçirilmesinin tercih edildiğinin bir göstergesidir. Bu kapsamda yılda iki kez olmak üzere Ar-Ge ve topluma katkı projeleri için başvuru çağrılarına çıkılacaktır. 2021-2021 akademik yılı için ilk çağrı özelliğini taşıyan ve aşağıda detayları yer alan bu çağrının son başvuru tarihi 30 Haziran 2021’dir.


Üniversitemiz öğretim elemanlarına ilanen duyurulur.


BAP Komisyon Başkanlığı


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız