1833 SAYEM Yeşil Dönüşüm 2024-1 Çağrısı Açıldı

Koordinatörlüğünü Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürüttüğü Dünya Bankası Türkiye Yeşil Sanayi Projesi kapsamında özel sektörün yeşil dönüşüme yönelik ürün veya süreç geliştirme faaliyetleri TÜBİTAK-TEYDEB tarafından desteklenecektir.

İlk çağrıları 2023 Aralık ayında açılmış olan Türkiye Yeşil Sanayi Projesi kapsamında, 1833 SAYEM Yeşil Dönüşüm 2024-1 kodlu çağrı açılmıştır. Program başvuruları TEYDEB Proje Değerlendirme İzleme Sistemi (PRODİS) üzerinden 1 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 (saat 23:59) tarih aralığında alınacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.